Σχεδιασμός σειράς ρολογιών

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2011 (EL)
Σχεδιασμός σειράς ρολογιών

Λιάγκος, Βασίλειος

Η πτυχιακή αυτή είχε ως θέμα τον σχεδίασμά σειράς ρολογιών χειρός. Για να ξεκινήσουμε τον σχεδίασμά έπρεπε αρχικά, να κάνουμε μια. ανασκόπηση στην ιστορία των ρολογιών, ώστε να αποκτήσουμε οικειότητα με το θέμα, να δούμε όλες τις πτυχές και να καταλάβουμε από πού, πώς αλλά και τις ανάγκες που υπήρξαν για να. οδηγηθούν οι σχεδιαστές στην δημιουργία των ρολογιών χειρός, έτσι δημιουργήθηκε το κεφάλαιο 1. Στη συνέχεια στο 2° κεφάλαιο κάνουμε μια. αναφορά στους μηχανισμούς και την τεχνολογία των ρολογιών ώστε να κατανοήσουμε τον τρόπο λειτουργίας τους. Συνεχίζοντας στο ίδιο κεφάλαιο έχουμε τα υλικέ/, κατασκευής, το κεφάλαιο αυτό μας εξηγεί τον τρόπο κατασκευής του ρολογιού, και όλων των εξαρτημάτων του. Περιγράφει την διαδικασία από το σημείο συναρμολόγησης έως και το ρολόι όπου έχουμε έτοιμο στο χέρι μας. Στη συνέχεια στο 3° κεφάλαιο κάνουμε διακριτοποίηση της αγοράς όπου αναφέρουμε όλα τα είδη ρολογιών που υπάρχουν στην αγορά, και στο κεφάλαιο 4 πραγματοποιούμε έρευνα αγοράς, όπου βλέπουμε όλα τα είδη υπάρχοντα ρολόγια, χειρός και χρησιμοποιώντας μερικέ/, από τα χαρακτηριστικά τους σχεδιάζουμε την δική μας σειρά ρολογιών χειρός, όπου βλέπουμε την περιγραφή των χαρακτηριστικών της στο τέλος του 4ου κεφαλαίου. Στο 5" κεφάλαιο έχουμε τον σχεδίασμά της σειράς ρολογιών χειρός ξεκινώντας από την κατηγορία των φουτουριστικών, έπειτα με την κατηγορία των ανδρικών ρολογιών και ολοκληρώνοντας με την κατηγορία ανεξαρτήτου φύλλου. Σε κάθε ομάδα δείχνουμε πως από το σχέδιο στο χέρι φθάσαμε στο τελικό σχέδιο με την βοήθεια Η/Υ. Στο 6° κεφάλαιο παρουσιάζονται οι Φωτορεαλιστικές απεικονίσεις των προϊόντων μόνο του αλλά και στο χώρο χρήσης του. και τέλος στο 7° κεφάλαιο παρουσιάζομαι τα λογότυπα, η αφίσα και το τρίπτυχο. Ολοκληρώνοντας την αναφορά καταγράφουμε τα συμπεράσματα και σχόλια μας, όπου δημιουργήθηκαν κατά τη δημιουργία της πτυχιακής. Και τέλος αναφέρουμε την βιβλιογραφία και τις αναφορές που χρησιμοποιήθηκαν.

Thesis
NonPeerReviewed

Βιομηχανικός σχεδιασμός

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2011


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.