Παρουσίαση της ανώνυμης εταιρίας "Μουράτογλου-Ηλεκτραποθήκη Α.Ε."

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2005 (EL)
Παρουσίαση της ανώνυμης εταιρίας "Μουράτογλου-Ηλεκτραποθήκη Α.Ε."

Τζημαγιώργη, Αφροδίτη

Ζούμε σε μια κοινωνία στην οποία καθημερινά ακούμε από τα ΜΜΕ, από τον έντυπο και από τον ηλεκτρονικό τύπο, από τους καταναλωτές και γενικότερα από το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο, για τις διάφορες μορφές των εταιριών, για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, για αρνητικούς και θετικούς ισολογισμούς, ακόμα και για ενεργητικό και παθητικό. Πόσοι όμως από όλους εμάς τους ειδήμονες γνωρίζουμε πραγματικά τι είναι εταιρεία, ποιος ο ρόλος της και πώς πραγματικά λειτουργεί; Η προσπάθεια του συνέρχεσαι εταιρικός προς επίτευξη κέρδους είναι αποτέλεσμα οικονομικής σκοπιμότητας ή αντικειμενικής ή υποκειμενικής αδυναμίας του επιχειρηματία για να προχωρήσει μόνος του στη δημιουργία ατομικής επιχειρήσεως. Η εργασία αυτή είναι μια προσπάθεια παρουσίασης της λειτουργίας μια επιχειρήσεως του νομικού τύπου της Α.Έ. η οποία μέσα από την πλήρη παρουσίαση της εταιρείας ΜΟΥΡΑΤΟΓΛΟΥ Α.Ε. θα βοηθήσει να εισέλθουμε και να κατανοήσουμε όλα εκείνα τα στοιχεία τα οποία διέπουν και σύμφωνα με τα οποία λειτουργεί μια ανώνυμη εταιρία.

Thesis
NonPeerReviewed

Ανώνυμες εταιρίες - Δίκαιο και νομοθεσία - Ελλάδα

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2005


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.