Η επικοινωνιακή πολιτική της συμμετοχής των γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2006 (EL)
Η επικοινωνιακή πολιτική της συμμετοχής των γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ιακωβίδου, Ελένη

Στη συγκεκριμένη πτυχιακή εργασία, σκοπός είναι να οριστεί αρχικά η έννοια των πολιτικών μηνυμάτων, τα οποία είναι απόρροια της πολιτικής επικοινωνίας, μέσα από τους κύριους εκφραστές τους. Στη συνέχεια η προσοχή εστιάζεται στον ορισμό των πολιτικών εκστρατειών και τέλος ορίζεται ο σχεδιασμός και ο ανασχεδιασμός των τελευταίων υπό συνθήκες πίεσης. Η μελέτη μπόρεσε να ανταποκριθεί στα ζητούμενα της, απαντώντας μέσα από δευτερογενή και πρωτογενή στοιχεία στις ενότητες που ακολουθούν. Ουσιαστικά, το πρώτο μέρος απαντήθηκε μέσα από τη μελέτη βιβλιογραφικών πηγών, αρθρογραφίας αλλά και του διαδίκτυο, ενώ το δεύτερο απαντάται μέσα από τη διεξαγωγή συνεντεύξεων σε σημαίνοντα πολιτικά πρόσωπα τα οποία μπορούν να μας δώσουν παραδείγματα σχετικά με τη διαχείριση κρίσεων, σε συνδυασμό με τις προεκλογικές εκστρατείες . Η συλλογή ποιοτικών στοιχείων βοηθάει, σε συνδυασμό με τα θεωρητικά δεδομένα της μελέτης, να οδηγήσει σε ασφαλή τελικά συμπεράσματα.

Thesis
NonPeerReviewed

Επικοινωνία
Αθλητισμός

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2006


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.