Συγκριτική μελέτη της υπάρχουσας κατάστασης των δημοσίων σχέσεων στους Δήμους των Νομών Καστοριάς και Γρεβενών

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2006 (EL)
Συγκριτική μελέτη της υπάρχουσας κατάστασης των δημοσίων σχέσεων στους Δήμους των Νομών Καστοριάς και Γρεβενών

Σιαδήμας, Γεώργιος

Στη παρούσα πτυχιακή εργασία, μελετήθηκε ο τομέας των δημοσίων σχέσεων με τα πλαίσια της τοπικής αυτοδιοίκησης μετά την εφαρμογή του σχεδίου Καποδίστριας. Αναλύθηκαν οι δημόσιες σχέσεις των δήμων, των νομών Καστοριάς και Γρεβενών με στόχο να εξεταστεί το είδος της σχέσης μέσα από τον τρόπο επικοινωνίας. Για την διεξαγωγή της έρευνας, χρησιμοποιήθηκε ερωτηματολόγιο το οποίο συμπληρώθηκε από τους Υπεύθυνους Επικοινωνίας ή τους Δημάρχους των νομών Γρεβενών και Καστοριάς. Σημαντική πηγή πληροφόρησης στους δυο νομούς το διάστημα που σημειώθηκε η έρευνα, αποτέλεσε η χρήση του έντυπου πληροφοριακού υλικού. Συμπερασματικά, οι δημόσιες σχέσεις υπάρχουν για να καλύπτουν τα κενά στην επικοινωνία με αποτέλεσμα αυτό να πρέπει να αποτελέσει αυτοσκοπό για τους δήμους, οι οποίοι πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι η επικοινωνία είναι το άλφα και το ωμέγα και χωρίς αυτήν δεν μπορεί να ελπίζουν για ανάπτυξη της περιοχής τους.

Thesis
NonPeerReviewed

Δημόσιες σχέσεις
Τοπική αυτοδιοίκηση

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2006


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.