Η χρήση φαρμάκων στην αιγοπροβατοτροφία

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2012 (EL)
Η χρήση φαρμάκων στην αιγοπροβατοτροφία

Αλμπάνης, Διονύσιος

Για την κτηνιατρική περίθαλψη των αιγοπροβάτων κυκλοφορούν στην αγορά κτηνιατρικά φαρμακευτικά σκευάσματα τόσο για την πρόληψη όσο και τη θεραπεία νοσημάτων των μικρών μηρυκαστικών. Στόχος είναι να διατίθενται στους κτηνιάτρους τα κατάλληλα εργαλεία για την αντιμετώπιση των συχνότερων προβλημάτων στην καθημερινή κτηνιατρική πράξη, τα οποία σχετίζονται με διάφορα νοσήματα (μαστίτιδες, μητρίτιδες, διάρροιες, πνευμονίες, χωλότητες, δερματικά) που αποτελούν ανασταλτικό παράγοντα της ομαλής παραγωγικής διαδικασίας χρήζοντας άμεση θεραπευτική αγωγή. Παράλληλα διατίθενται και μέσα για την καλύτερη διαχείριση της εκτροφής (συγχρονισμός οίστρου), επιτυγχάνοντας την ακόμα μεγαλύτερη αύξηση των αποδόσεων.

Thesis
NonPeerReviewed

Αιγοπροβατοτροφία – Ελλάδα
Κτηνιατρική

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2012


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.