Παρουσίαση λογισμικού κεφάλαιο 4 και Atlantis ΙΙ της εταιρείας ALTEC

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2010 (EL)
Παρουσίαση λογισμικού κεφάλαιο 4 και Atlantis ΙΙ της εταιρείας ALTEC

Κυριακού, Προδρόμος
Ναρής, Χρήστος

Η εργασία που ακολουθεί έχει σαν θέμα την παρουσίαση του λογισμικού Κεφάλαιο 4 και Atlantis ii της εταιρείας Altec. Θα εξετάσουμε και θα παρουσιάσουμε τις λειτουργίες, τις ανάγκες και τους στόχους που έχουν οι εμπορικές εταιρείες και πως μπορούν να πραγματοποιηθούν αυτοί με τη χρήση των παραπάνω προγραμμάτων. Η προσέγγιση μας θα γίνει μέσο της ανάλυσης των λογισμικών προγραμμάτων που προσφέρουν οι διάφορες εταιρείες. Στην συνέχεια θα αναλύσουμε διεξοδικά το κάθε πρόγραμμα και θα απαριθμήσουμε τα θετικά του κάθε προγράμματος. Στην προσπάθεια μας αυτή θα δούμε τι προσφέρουν τελικά στους πελάτες τους ώστε να μπορούν εύκολα και γρήγορα να εκτελούν τις εργασίες τους, να ανακτούν δεδομένα , να συλλέγουν πληροφορίες μέσα από όλο το φάσμα λειτουργίας της επιχείρησης, που περιλαμβάνει πελάτες προμηθευτές, ταμείο, αποθήκη. Σκοπός μας είναι να παρουσιάσουμε τα μέσα με τα οποία οι επιχειρήσεις εύκολα και γρήγορα, θα μπορούν με την εγκατάσταση ενός προγράμματος ERP να εκτελούν και να ελέγχουν απόλυτα όλες τις λειτουργίες τους , γρήγορα και αποτελεσματικά.

Thesis
NonPeerReviewed

Λογισμικό υπολογιστών

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2010


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.