Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2005 (EL)
Μοντέλα ηγεσίας

Αντωνοπούλου, Ελένη

Σκοπός της προτεινόμενης έρευνας είναι να εξεταστούν μερικά από τα προσωπικά χαρακτηριστικά βασιζόμενα τόσο στο υπάρχον θεωρητικό υπόβαθρο όσο και στα παραδείγματα χαρισματικών ηγετών. Επιπλέον, ο μελετητής θα προσπαθήσει να αναλύσει την επίπτωση τόσο των προσωπικών χαρακτηριστικών του ηγέτη όσο και των διαφορετικών στύλ που εφαρμόζουνε, πάνω στη στρατηγική και την δραστηριότητα επιχειρηματικών οργανισμών και κομματικών συνόλων. Στόχος της έρευνας είναι να εξετάσει κατά πόσο η ηγεσία είναι αποτέλεσμα των φυσικών χαρακτηριστικών ενός ατόμου ή οφείλεται κατά κύριο λόγο σε δεξιότητες που αποκτούνται από την εμπειρία. Επιπλέον, ένα ακόμη βασικό ερώτημα στο οποίο θα απαντηθεί είναι εάν και κατά πόσο η ηγεσία ή καλύτερα τα ηγετικά χαρακτηριστικά ενός προσώπου παίζουν ρόλο στην αποτελεσματικότητα και την επιτυχία λειτουργία ενός σχηματισμού.

Thesis
NonPeerReviewed

Ηγεσία

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2005


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.