Ο ποιοτικός έλεγχος των ελληνικών τυριών σε μια σύγχρονη γαλακτοβιομηχανία (ΝΕΟΓΑΛ Α.Ε.)

RDF 

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο



Σημασιολογικός εμπλουτισμός/ομογενοποίηση από το EKT

2010 (EL)
Ο ποιοτικός έλεγχος των ελληνικών τυριών σε μια σύγχρονη γαλακτοβιομηχανία (ΝΕΟΓΑΛ Α.Ε.)

Γεωργιάδου, Πολυξένη

Η ΝΕΟΓΑΛ θέλοντας να προσφέρει υγιεινά τρόφιμα , εφαρμόζει το σύστημα HACCP. Το σύστημα HACCP έχει σαν σκοπό την εξασφάλιση της ασφάλειας και υγιεινής των τροφίμων μέσω της μεθοδευμένης παρακολούθησης και ελέγχου όλων των πρώτων υλών καθώς και την διάθεση των τροφίμων στους καταναλωτές.

Thesis
NonPeerReviewed

Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο
Ποιοτικός έλεγχος

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2010


cc_by_nc_nd



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.