Ο ποιοτικός έλεγχος των ελληνικών τυριών σε μια σύγχρονη γαλακτοβιομηχανία (ΝΕΟΓΑΛ Α.Ε.)

 
This item is provided by the institution :
TEI of West Macedonia
Repository :
@naktisis
see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*
share




2010 (EN)
Ο ποιοτικός έλεγχος των ελληνικών τυριών σε μια σύγχρονη γαλακτοβιομηχανία (ΝΕΟΓΑΛ Α.Ε.)

Γεωργιάδου, Πολυξένη

Η ΝΕΟΓΑΛ θέλοντας να προσφέρει υγιεινά τρόφιμα , εφαρμόζει το σύστημα HACCP. Το σύστημα HACCP έχει σαν σκοπό την εξασφάλιση της ασφάλειας και υγιεινής των τροφίμων μέσω της μεθοδευμένης παρακολούθησης και ελέγχου όλων των πρώτων υλών καθώς και την διάθεση των τροφίμων στους καταναλωτές.

Thesis
NonPeerReviewed

Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο
Ποιοτικός έλεγχος

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2010


cc_by_nc_nd



*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)