Προεκλογική εκστρατεία και διαδίκτυο "η άποψη υποψηφίων της Νέας Δημοκρατίας στις εθνικές εκλογές του 2004

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2005 (EL)
Προεκλογική εκστρατεία και διαδίκτυο "η άποψη υποψηφίων της Νέας Δημοκρατίας στις εθνικές εκλογές του 2004

Καμπάς, Γεώργιος

Σε αυτήν εδώ την εργασία θα επικεντρωθεί στην σχέση διαδικτύου και πολιτικής και ιδιαίτερα στο ρόλο που έπαιξε το διαδίκτυο στις βουλευτικές εκλογές της Ελλάδος το 2004. Στο πρώτο κεφάλαιο θα γίνει αναφορά στην Ηλεκτρονική Δημοκρατία. Στην συνέχεια του κεφαλαίου θα ασχοληθούμε με τους Ηλεκτρονικούς Πολίτες σήμερα. Στο δεύτερο κεφάλαιο θα αναλυθεί με μια μελέτη για τις Νέες Τεχνολογίες και την Άμεση Δημοκρατία στην Ελλάδα θα δούμε πια προγράμματα τρέχουν στην χώρα μας, πια είναι τα προτερήματα και τα μειονεκτήματα αυτόν και θα δώσουμε γενικότερα μια εικόνα για το ποια είναι η κατάσταση που επικρατεί αυτήν την στιγμή στην χώρα. Ύστερα, θα ακολουθήσει στο τρίτο κεφάλαιο που θα ασχοληθεί με την παρουσίαση των συνεντεύξεων που χωρίζεται σε δυο μέρη. Ακόμα στο τρίτο κεφάλαιο υπάρχει και η μεθοδολογία, με βάση την οποία κινηθήκαμε για να πάρουμε αυτές τις συνεντεύξεις, τα θετικά και τα αρνητικά που αντιμετωπίσαμε και πια είναι η άποψη μας για το υλικό που μαζέψαμε. Στο τέταρτο και τελευταίο κεφάλαιο με βάση το υλικό που συλλέχθηκε και επεξεργάσθηκε μερικώς στο τρίτο κεφάλαιο, θα αναλυθούν τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα από το δείγμα των 11 συνεντεύξεων. Τέλος θα αναφερθούν τα συμπεράσματα της έρευνας.

Thesis
NonPeerReviewed

Διαδίκτυο (Internet)
Πολιτική

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2005


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.