Ανάλυση και αξιολόγηση ιστοσελίδων στον τομέα της διασκέδασης

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2005 (EL)
Ανάλυση και αξιολόγηση ιστοσελίδων στον τομέα της διασκέδασης

Θώμου, Βασιλική

Ο στόχος της εργασίας είναι να εξεταστούν τα εργαλεία και οι συνθήκες της παρουσίας στο διαδίκτυο του συγκεκριμένου χώρου, ώστε να ξέρουμε πως θα μπορούσε να ήταν η ιδανική ιστοσελίδα ενός κέντρου διασκέδασης. Για να υλοποιηθεί αυτό όπως και κάθε άλλο πρόγραμμα δημοσίων σχέσεων χρειάζεται να υπάρξει ένα στάδιο έρευνας. Μία έρευνα της δικτυακής παρουσίας του χώρου της διασκέδασης, μία έρευνα για το τι θεωρούν σημαντικό ή όχι οι χρήστες του internet σε μια ιστοσελίδα, καθώς και η προσωπική εξέταση στοιχείων που ίσως να κουράζουν το χρήστη (π.χ. αργό κατέβασμα της σελίδας) ή που μπορεί να έχουν αντίκτυπο στο αισθητικό αποτέλεσμα του χρήστη (π.χ. χρήση πολλών και έντονων χρωμάτων). Αυτά λοιπόν είναι τα βήματα που ακολουθούν για να γίνει μία έρευνα που θα δώσει απαντήσεις για τον πώς θα σχηματιστεί η ιστοσελίδα αυτή, ποιες πληροφορίες είναι καλό να περιλαμβάνει και ποια εργαλεία θα χρησιμοποιηθούν.

Thesis
NonPeerReviewed

Δημόσιες σχέσεις
Διαδίκτυο (Internet)

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2005


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.