Οι χορηγίες στο άθλημα του ποδοσφαίρου

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2007 (EL)
Οι χορηγίες στο άθλημα του ποδοσφαίρου

Αποστόλου, Δημήτριος

Η παρούσα εργασία πραγματεύεται το θέμα των χορηγιών στον χώρο του ποδοσφαίρου. Οι αθλητικές χορηγίες αποκτούν χρόνο με το χρόνο ολοένα και σημαντικότερο ρόλο στο παγκόσμιο επαγγελματικό αθλητικό στερέωμα. Αυτή η τάση υπογραμμίζει το ενδιαφέρον όλων, τόσο σε επίπεδο των ομάδων όσο και των επιχειρήσεων - χορηγών και αναμφίβολα των φυσικών αποδεκτών τέτοιων συνεργασιών που δεν είναι άλλοι από τους φιλάθλους - καταναλωτές. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο η παρούσα δουλειά φιλοδοξεί στην ανάλυση των χορηγικών πρακτικών και τις επιπτώσεις που έχει στους προαναφερθέντες φορείς.Στόχος της εργασίας είναι να εξεταστεί η «Αθλητική Χορηγία», τους λόγους της ανάπτυξής της στον αθλητισμό και στο ποδόσφαιρο, καθώς και τα οφέλη που αυτή ενέχει για όλους τους εμπλεκόμενους. Επιπρόσθετα θα γίνει μια αναφορά στον ρόλο της τηλεόρασης στην ανάπτυξη του συστήματος των χορηγιών στο ποδόσφαιρο.

Thesis
NonPeerReviewed

Μάρκετινγκ
Αθλητισμός

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2007


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.