Αλλαγή επικινδυνότητας στα κρίσιμα σημεία ελέγχου (HACCP) στην αρτοποιία

 
This item is provided by the institution :
TEI of West Macedonia
Repository :
@naktisis
see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*
share




2004 (EN)
Αλλαγή επικινδυνότητας στα κρίσιμα σημεία ελέγχου (HACCP) στην αρτοποιία

Καράγκιολη, Νομική-Ειρήνη

Το HACCP (Hazard Analysis-Critical Control Points) ή στα Ελληνικά ΑΚΚΣΕ (Ανάλυση Κινδύνου-Κρίσιμα Σημεία Ελέγχου), αποτελεί μια συστηματική προσέγγιση στην αναγνώριση, την εκτίμηση της επικινδυνότητας καθώς και τον έλεγχο των μικροβιολογικών, χημικών και φυσικών κινδύνων σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας ενός τροφίμου, από την εισαγωγή πρώτων υλών μέχρι την κατανάλωση του τελικού προϊόντος από τον καταναλωτή. Το HACCP βασίζεται στον ποιοτικό έλεγχο, τη μικροβιολογία και τη διαχείριση κινδύνων καθώς εφαρμόζεται σε όλους τους τομείς της βιομηχανίας τροφίμων σε παγκόσμια κλίμακα.

Thesis
NonPeerReviewed

Ποιοτικός έλεγχος
Αρτοποιοί και αρτοποιεία

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2004


cc_by_nc_nd



*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)