Δημιουργία διαδικτυακής εφαρμογής με δυνατότητες κοινωνικής δικτύωσης

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2015 (EL)
Δημιουργία διαδικτυακής εφαρμογής με δυνατότητες κοινωνικής δικτύωσης

Κερασίδης, Απόστολος
Γκέκας, Κωνσταντίνος

Η εργασία μας αναλύει και περιγράφει την διαδικασία δημιουργίας μιας σελίδας κοινωνικής δικτύωσης. Μετά από συλλογή πληροφοριών, που πραγματοποιήσαμε, σχετικά με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τις πλατφόρμες Συστημάτων Διαχείρισης Περιεχομένου, την συχνότητα χρήσης τους και την φιλικότητα τους προς το χρήστη, προχωρήσαμε στην περαιτέρω ανάλυση και την μεθοδολογία δημιουργίας μιας δικής μας προσωπικής ιστοσελίδας. Κατόπιν έρευνας που πραγματοποιήσαμε ανάμεσα στις πλατφόρμες Συστημάτων Διαχείρισης Πληροφοριών που υπάρχουν στην αγορά καταλήξαμε ότι το WordPress ικανοποιεί καλύτερα τις ανάγκες και τις απαιτήσεις μας όσων αφορούν την εκπόνηση της εργασίας μας. Η πλατφόρμα που επιλέξαμε είναι το WordPress διότι είναι ένα πολύ καλό εργαλείο κατασκευής ιστοσελίδων, ευέλικτο και εύκολο στη χρήση του και την εγκατάσταση του. Επιπροσθέτως με όλα τα προηγούμενα το WordPress παρέχει και το plugin Buddy Press που διευκολύνει την μεταμόρφωση μιας απλής σελίδας σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Thesis
NonPeerReviewed

Κοινωνικά δίκτυα

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2015


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.