Παρουσίαση ανώνυμης εταιρίας Real Estate Develepment and Services

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2007 (EL)
Παρουσίαση ανώνυμης εταιρίας Real Estate Develepment and Services

Ζαγοράκη, Σοφία

Η εργασία αυτή, όπως φαίνεται και από τον κύριο τίτλο της, κινείται γύρω από την ίδρυση, τη σύσταση και τις πρώτες ενέργειες για την λειτουργία της ανώνυμης εταιρίας (Α.Ε.). Είναι σχεδόν σίγουρο ότι όσοι από εμάς ασχοληθούν με την λογιστική, κάποια στιγμή στη σταδιοδρομία τους θα συναντήσουν στο δρόμο τους τις ανώνυμες εταιρίες και τις αρχές σύμφωνα με τις οποίες λειτουργούν. Πρωταρχικός σκοπός της εργασίας αυτής είναι να διατυπώσει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η σύσταση της Α.Ε. καθώς επίσης στο να εστιάσει σε θέματα που σχετίζονται με το κεφάλαιο της επιχείρησης, την έκδοση των μετοχών, τα έξοδα πρώτης εγκατάστασης κ.ά. Βασιζόμενοι στον κλάδο της ελεγκτικής, θα ήταν παράλειψη να μην γίνει αναφορά στους ελεγκτές και στον τρόπο με τον οποίο ασκούν τον έλεγχό τους πάνω στην επιχείρηση. Φιλοδοξώ, λοιπόν, η εργασία αυτή να γίνει χρήσιμο βοήθημα για τους αναγνώστες της, κυρίως λόγω της εξοικονόμησης χρόνου που θα τους παρέχει τη δυνατότητα να συλλέξουν πληροφορίες για την σύσταση και την λειτουργία της Α.Ε.

Thesis
NonPeerReviewed

Ανώνυμες εταιρίες - Δίκαιο και νομοθεσία - Ελλάδα
Εταιρείες

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2007


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.