Σχεδιασμός, ανάπτυξη, δημιουργία μιας επιχείρησης στο διαδίκτυο, στον κλάδο της εμπορίας αναλώσιμων ειδών πληροφορικής

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2015 (EL)
Σχεδιασμός, ανάπτυξη, δημιουργία μιας επιχείρησης στο διαδίκτυο, στον κλάδο της εμπορίας αναλώσιμων ειδών πληροφορικής

Βαρκάς, Χρήστος-Στυλιανός

Στις μέρες μας οι σύγχρονες τεχνολογίες διαδικτυακών εφαρμογών αναπτύσσονται με γρήγορους ρυθμούς και προσφέρουν ευελιξία, διευκόλυνση καθώς και αποφυγή για χάσιμο χρόνου. Ωφελούν τις επιχειρήσεις, τον πελάτη και γενικά τον άνθρωπο και παράλληλα έχει όφελος και για τον ίδιο τον προγραμματιστή. Μπορούν να αναπτυχθούν διάφορες εφαρμογές όπως ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Ένα από τα βασικότερα στοιχεία μιας τέτοιας εφαρμογής είναι η ευχρηστία της και το φιλικό περιβάλλον ως προς τους χρήστες – πελάτες. Επιπροσθέτως, να έχει την δυνατότητα επέκτασης για επιπλέον δυνατότητες. Ο κλάδος αναλώσιμων πληροφορικής είναι ένας κλάδος ο οποίος κάθε μέρα έχει καινούρια προϊόντα. Η ανάπτυξη του είναι αυξημένη καθώς και η διαχείριση του απαιτεί τέτοιου είδους εφαρμογές. Κάνει την ταξινόμηση τους, αλλά και την εύκολη ενημέρωση των πληροφοριών κάθε προϊόντος χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Για την σχεδίαση και την ανάπτυξη τέτοιου είδους εφαρμογών, υπάρχει μεγάλη διαθεσιμότητα εργαλείων και γλωσσών ανάπτυξης εφαρμογών, όπως είναι η PHP σε συνδυασμό με την MySQL για καλύτερα αποτελέσματα καθώς και HTML/CSS για την ευχρηστία μιας διαδικτυακής εφαρμογής.

Thesis
NonPeerReviewed

Ηλεκτρονικό εμπόριο

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2015


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.