Ανάλυση των επιπτώσεων των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στον επαγγελματικό τομέα

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2015 (EL)
Ανάλυση των επιπτώσεων των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στον επαγγελματικό τομέα

Παπαδοπούλου, Ευμορφία

Βασικότερος στόχος της πτυχιακής αυτής εργασίας αποτελεί η διεξοδική μελέτη αλλά και η εκτενής έρευνα πάνω στο εξαιρετικά σημαντικό και σύγχρονο θέμα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στον επαγγελματικό τομέα και κυρίως τις επιπτώσεις που επιφέρουν τα μέσα αυτά στον εν λόγω κλάδο. Κύριος σκοπός μας είναι η ανάδειξη, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όλων των πτυχών του συγκεκριμένου θέματος, έτσι ώστε, να κατορθώσουμε με το πέρας της πτυχιακής αυτής εργασίας, να βγάλουμε τα βέλτιστα επιθυμητά αποτελέσματα. Στην εργασία αυτή θα μιλήσουμε για την σημασία που έχουν στην σύγχρονη εποχή τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ως επί το πλείστον, θα εστιάσουμε στο γεγονός της επιρροής και των συνεπειών που έχουν επιφέρει, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στον επαγγελματικό κυρίως τομέα. Όλα τα δεδομένα που θα αντλήσουμε θα είναι αποτέλεσμα δευτερογενούς έρευνας, την οποία θα πραγματοποιήσουμε για το ερευνητικό κομμάτι της εργασίας μας για να καλύψουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ανάγκες της πτυχιακής αυτής.

Thesis
NonPeerReviewed

Επιχειρήσεις - Δίκτυα υπολογιστών
Κοινωνικά δίκτυα

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2015


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.