Τα αίτια της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα και οι προοπτικές εξόδου από αυτή

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2015 (EL)
Τα αίτια της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα και οι προοπτικές εξόδου από αυτή

Γκιμουρτζίνας, Αχιλλέας

Η οικονομική κρίση που εμφανίστηκε τη περίοδο 2007-2008 άλλαξε σημαντικά την συμπεριφορά των ανθρώπων αλλά και των αγορών παγκοσμίως. Κανείς δεν πίστευε ότι η κρίση αυτή θα πάρει τόσο μεγάλες διαστάσεις, ωστόσο η εξέλιξη της κρίσης αιφνιδίασε πολλούς. Η παρούσα διπλωματική εργασία έχει ως θέμα ‘’τα αίτια της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα και οι προοπτικές εξόδου από αυτή’’. Σκοπός της εργασίας αυτής είναι αρχικά να παρουσιάσει την ιστορική αναδρομή μερικών βασικών οικονομικών και νομισματικών κρίσεων κατά το παρελθόν. Εν συνεχεία, γίνεται λεπτομερής αναφορά στην τελευταία διεθνή κρίση που παρουσιάστηκε δείχνοντας την πορεία της, την εξέλιξή, τα αίτια και τις συνέπειες της. Έπειτα γίνεται εκτενής παρουσίαση της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα, όπου παρουσιάζονται τα αίτια, οι επιπτώσεις, οι πολιτικές αλλά και οι προοπτικές εξόδου της κρίσης. Τέλος, παρουσιάζονται τα διάφορα συμπεράσματα που προέκυψαν από την παρούσα εργασία.

Thesis
NonPeerReviewed

Οικονομική κρίση

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2015


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.