Ηλεκτρονικό εμπόριο και οι επιπτώσεις του στην οικονομία

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2001 (EL)
Ηλεκτρονικό εμπόριο και οι επιπτώσεις του στην οικονομία

Ιωαννίδου, Στεφανή

Το ηλεκτρονικό εμπόριο έχει εξαπλωθεί δραματικά τα τελευταία έξι χρόνια κι αναμένεται η ακόμη μεγαλύτερη εξάπλωσή του στο κοντινό μέλλον. Οι δυνητικές ευκαιρίες, ωφέλειες και επιδράσεις του ηλεκτρονικού εμπορίου, είναι απεριόριστες και το μεγαλύτερο μέρος αυτών, θα αποκαλυφθεί διεξοδικά. Σήμερα βρίσκεται, ακόμη , στο πρώιμο στάδιό του και τίποτα δεν μπορεί να προμηνύει την τελική μορφή στην οποία θα μετεξελιχθεί (αν υποθέσουμε ότι υπάρχει κάποιο τέλος). Το ηλεκτρονικό εμπόριο, καθώς εξελίσσεται, παρουσιάζει πρωτοφανείς επιδράσεις, στους περισσότερους, αν όχι σε όλους τους τομείς της οικονομίας, στα μακροχρόνια μεγέθη, αλλά και στην οικονομική πολιτική. Με αυτή την εργασία, θα προσπαθήσουμε να φωτίσουμε τις επιδράσεις του ηλεκτρονικού εμπορίου πάνω στην οικονομία, παρόλο του αρχικού σταδίου στο οποίο αυτό βρίσκεται.

Thesis
NonPeerReviewed

Ηλεκτρονικό εμπόριο
Επιχειρήσεις - Δίκτυα υπολογιστών

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2001


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.