Παρασκευή βιομηχανικού παγωτού

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2004 (EL)
Παρασκευή βιομηχανικού παγωτού

Χορμπά, Χαρίκλεια

Το θέμα αφορά τον τρόπο παρασκευής του βιομηχανικού παγωτού. Στις επόμενες παραγράφους περιγράφεται αναλυτικά η παρασκευή του παγωτού, ξεκινώντας από τις διαδικασίες που πραγματοποιούνται μόλις γίνει παραλαβή των πρώτων υλών από την βιομηχανία μέχρι να είναι έτοιμο το προϊόν για κατανάλωση. Οι βιομηχανίες παγωτού, όπως και όλες οι βιομηχανίες τροφίμων πρέπει να πληρούν ορισμένα standards που θέτονται από τον «Ελληνικό Κώδικα Τροφίμων και Ποτών» και όχι μόνο. Πρέπει να διεξάγονται έλεγχοι σε όλα τα στάδια παραγωγής, να τηρούνται αυστηρά οι κανόνες υγιεινής και ο μηχανολογικός εξοπλισμός να καθαρίζεται και να απολυμαίνεται μετά από κάθε παραγωγική διαδικασία. Μόνο όταν μια βιομηχανία παράγει προϊόντα άριστης ποιότητας μπορεί να κερδίσει την εμπιστοσύνη του καταναλωτικού κοινού και αυτομάτως αρχίζει να μεγαλώνει το μερίδιο της που έχει ήδη στην αγορά.

Thesis
NonPeerReviewed

Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο
Ποιοτικός έλεγχος

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2004


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.