Παρασκευή βιομηχανικού παγωτού

RDF 

 
This item is provided by the institution :
TEI of West Macedonia
Repository :
@naktisis
see item page
in the web site of the repository *
share



Semantic enrichment/homogenization by EKT

2004 (EN)
Παρασκευή βιομηχανικού παγωτού

Χορμπά, Χαρίκλεια

Το θέμα αφορά τον τρόπο παρασκευής του βιομηχανικού παγωτού. Στις επόμενες παραγράφους περιγράφεται αναλυτικά η παρασκευή του παγωτού, ξεκινώντας από τις διαδικασίες που πραγματοποιούνται μόλις γίνει παραλαβή των πρώτων υλών από την βιομηχανία μέχρι να είναι έτοιμο το προϊόν για κατανάλωση. Οι βιομηχανίες παγωτού, όπως και όλες οι βιομηχανίες τροφίμων πρέπει να πληρούν ορισμένα standards που θέτονται από τον «Ελληνικό Κώδικα Τροφίμων και Ποτών» και όχι μόνο. Πρέπει να διεξάγονται έλεγχοι σε όλα τα στάδια παραγωγής, να τηρούνται αυστηρά οι κανόνες υγιεινής και ο μηχανολογικός εξοπλισμός να καθαρίζεται και να απολυμαίνεται μετά από κάθε παραγωγική διαδικασία. Μόνο όταν μια βιομηχανία παράγει προϊόντα άριστης ποιότητας μπορεί να κερδίσει την εμπιστοσύνη του καταναλωτικού κοινού και αυτομάτως αρχίζει να μεγαλώνει το μερίδιο της που έχει ήδη στην αγορά.

Thesis
NonPeerReviewed

Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο
Ποιοτικός έλεγχος

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2004


cc_by_nc_nd



*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)