Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και αστικοί κοινωνικοί συνεταιρισμοί στην Ελλάδα: η περίπτωση μελέτης της Ενεργειακής Συνεταιριστικής Εταιρίας Καρδίτσας (Συν.Π.Ε.)

 
This item is provided by the institution :
TEI of West Macedonia
Repository :
@naktisis
see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*
share
2015 (EN)
Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και αστικοί κοινωνικοί συνεταιρισμοί στην Ελλάδα: η περίπτωση μελέτης της Ενεργειακής Συνεταιριστικής Εταιρίας Καρδίτσας (Συν.Π.Ε.)

Σιώκας, Θωμάς - Χρήστος Β.

Η παρούσα εργασία έχει στόχο να κάνει κατανοητή τη χρησιμότητα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στην καθημερινότητα μας άλλα και την χρησιμότητα των συνεταιρισμούς στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, αναλύεται το κόστος κατασκευής τους και γίνεται γνωστό ποιες είναι αυτές οι μορφές. Γίνεται αναφορά στην πολιτική και οικονομική θέση των πηγών ενέργειας στην Ελλάδα και αναλύεται ο ορισμός και η εξέλιξη των συνεταιρισμών στην χώρα μας. Μελετάτε η Ενεργειακή Συνεταιριστική Εταιρία Καρδίτσας (Ε.Σ.Ε.Κ), οι δραστηριότητες της, οι υποχρεώσεις των μελών της και συγκρίνεται με τους υπόλοιπους Ελληνικούς συνεταιρισμούς και τις πηγές ενέργειας που υποστηρίζουν. Διατυπώνονται πίνακες αναπαράστασης, όπου συγκρίνονται η Ελλάδα με άλλες Ευρωπαϊκές χώρες, κυρίως μέσω γραφημάτων ανάλυσης των ελληνικών αγορών, των μορφών ενέργειας και των εικόνων διαφόρων περιβαλλοντικών πάρκων παγκοσμίως.

Thesis
NonPeerReviewed

Συνεταιρισμοί
Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2015


cc_by_nc_nd*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)