Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2016 (EL)
Καλλωπιστικοί θάμνοι

Αργυροπούλου, Γαρυφαλιά-Ελένη

Αντικείμενο της παρούσας εργασίας είναι οι καλλωπιστικοί θάμνοι. Στην εργασία αυτή περιλαμβάνονται 55 καλλωπιστικοί θάμνοι, οι οποίοι χωρίζονται σε 32 αειθαλείς και 23 φυλλοβόλους θάμνους. Γίνεται επιπλέον μια αναλυτική περιγραφή της ερμηνείας του καλλωπιστικού θάμνου, το πώς χωρίζονται, ποιες είναι οι καλλιεργητικές φροντίδες του. Στην συνέχεια παρουσιάζονται οι δυο κατηγορίες καλλωπιστικών θάμνων, στις οποίες παρατίθενται το κοινό, επιστημονικό όνομα και η οικογένεια στην οποία ανήκει το κάθε φυτό. Αναφέρεται η ιστορία, η περιγραφή κάθε είδους, οι ποικιλίες, οι ασθένειες και πως πολλαπλασιάζεται. Τέλος εξετάζεται πως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το κάθε είδος στην αρχιτεκτονική τοπίου.

Thesis
NonPeerReviewed

Καλλωπιστικοί θάμνοι

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2016


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.