Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος με τη χρήση του CMS Wordpress

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2016 (EL)
Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος με τη χρήση του CMS Wordpress

Δογούλης, Λάζαρος

Κυριότερος στόχος της πτυχιακής αυτής εργασίας είναι η κατασκευή ενός ηλεκτρονικού καταστήματος με θέμα την πώληση ηλεκτρονικών υπολογιστών και λοιπών περιφερειακών συστημάτων και εξοπλισμών το οποίο θα απευθύνεται σε πελάτες σε ολόκληρη την Ελλάδα. Η εν λόγω ιστοσελίδα που σκοπεύουμε να δημιουργήσουμε θα κατασκευαστεί μέσω της πλατφόρμας CMS Wordpress. Σκοπός μας είναι μέσα από αυτήν την ιστοσελίδα να αναδείξουμε αρκετά από τα πλεονεκτήματα τα οποία παρέχει στους χρήστες της η συγκεκριμένη πλατφόρμα. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν θα αφορά μια φυσική επιχείρηση αλλά μια φανταστική επιχείρηση η οποία θα καλύπτει της ανάγκες της πτυχιακής αυτής εργασίας. Έτσι, οι επισκέπτες του ηλεκτρονικού μας καταστήματος θα έχουν την ευχέρεια να ενημερώνονται για τα καινούρια προϊόντα της επιχείρησης μας και να τα προσθέτουν άμεσα στο καλάθι τους. Το ηλεκτρονικό κατάστημα θα κατασκευαστεί με ένα πρόσθετο Plugin το οποίο μας παρέχει δωρεάν η συγκεκριμένη πλατφόρμα. Το πρόθεμα αυτό ονομάζεται Woocommerce και παρέχει στους χρήστες, ακόμα και σε αυτούς που δεν έχουν γνώσεις προγραμματισμού, τη δυνατότητα να δημιουργήσουν ένα πλήρως λειτουργικό ηλεκτρονικό κατάστημα εύκολα και γρήγορα. Επιπλέον, μέσα από αυτήν την ιστοσελίδα θα προσπαθήσουμε να αναδείξουμε και μερικές σύγχρονες στρατηγικές του διαδικτυακού μάρκετινγκ το οποίο χρησιμοποιείται σε μεγάλο βαθμό σε διεθνές επίπεδο τα τελευταία χρόνια και παρουσιάζει πάρα πολύ μεγάλη ανοδική τάση τα τελευταία έτη και στη χώρα μας. (στρατηγικές όπως για παράδειγμα χρήση του SEO για καλύτερη θέση στις μηχανές αναζήτησης).

Thesis
NonPeerReviewed

Ηλεκτρονικό εμπόριο
Ιστοσελίδες - Σχεδίαση
Διαδικτυακό μάρκετινγκ

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2016-05-25


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.