Η γλώσσα του σώματος στην επιχειρησιακή επικοινωνία

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2015 (EL)
Η γλώσσα του σώματος στην επιχειρησιακή επικοινωνία

Μποφίλη, Βασιλική

Παρουσιάζονται στοιχεία για τις περιόδους, την εξέλιξη και τις σύγχρονες μορφές επικοινωνίας και πραγματοποιείται σύγκριση λεκτικής και μη λεκτικής επικοινωνίας. Ακόμη, αναλύεται η επιχειρησιακή επικοινωνία, η φυσική επαφή στις επιχειρήσεις, οι χειρονομίες και οι εκφράσεις επιχειρησιακής επικοινωνίας. Δίνονται στοιχεία για τον σκοπό, την μεθοδολογία, αναλύονται τα δεδομένα της έρευνας και τεκμηριώνεται η σχέση φύλου, ηλικίας, μόρφωσης, επαγγελματικής κατάστασης, προϋπηρεσίας διοίκησης με την αντίληψη μηνυμάτων και η σχέση κριτήριων επιλογής εργαζομένων, ψυχοσύνθεσης με την αντίληψη μηνυμάτων. Τέλος, καταγράφονται οι υποδείξεις/χαρακτηρισμοί διαφόρων στάσεων του σώματος από τους ερωτώμενους.

Thesis
NonPeerReviewed

Γλώσσα του σώματος
Επικοινωνία

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2015


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.