Σχεδίαση ηλεκτρονικού καταστήματος με τη χρήση του CMS Jοοmla

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2015 (EL)
Σχεδίαση ηλεκτρονικού καταστήματος με τη χρήση του CMS Jοοmla

Ελευθεριάδη, Ευαγγελία

O κύριος στόχος της παρούσας πτυχιακής εργασίας είναι ο σχεδιασμός, η υλοποίηση και η παρουσίαση ενός ηλεκτρονικού καταστήματος µε χρήση του Joomla, ενός σύγχρονου συστήματος διαχείρισης περιεχομένου (CMS). Η εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη-πελάτη να αναζητήσει πληροφορίες, φωτογραφικό υλικό, τιμές, να ενημερωθεί για τη διαθεσιμότητα προϊόντων, να βρει πληροφορίες όπως διεύθυνση και τηλέφωνο του καταστήματος, κα. Επίσης προσφέρει αρκετές επιλογές στον τρόπο παραγγελίας (μέσω της ιστοσελίδας ή μέσω τηλεφωνικής παραγγελίας), στον τρόπο αποστολής (με εταιρία ταχυμεταφορών ή με πρακτορείο μεταφορών), καθώς και στον τρόπο πληρωμής (με πιστωτική κάρτα, με χρεωστική κάρτα, με αντικαταβολή και μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό).

Thesis
NonPeerReviewed

Ηλεκτρονικό εμπόριο
Βάσεις δεδομένων
Λογισμικό εφαρμογών - Ανάπτυξη
Ιστοσελίδες - Σχεδίαση

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2015-12


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.