Τα ψώνια μέσω κοινωνικών δικτύων στην Ελλάδα

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2016 (EL)
Τα ψώνια μέσω κοινωνικών δικτύων στην Ελλάδα

Θαλασσινού, Μαρία Μ.

Γίνεται αναφορά στις εξελίξεις του ηλεκτρονικού εμπορίου (e-commerce), το οποίο ολοένα και αναπτύσσεται, σε συνδυασμό με την χρήση των social media από τους e-καταναλωτές. Οι τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα των επικοινωνιών έχουν δημιουργήσει πρωτοποριακές μεθόδους με αποτέλεσμα οι επιχειρήσεις σήμερα να βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία με τους πελάτες τους. Παρουσιάζονται στοιχεία που δείχνουν τη συμπεριφορά των Ελλήνων καταναλωτών σχετικά με αγορές μέσω διαδικτύου και η μελέτη της αγοραστικής συμπεριφοράς τροφοδοτεί τις επιχειρήσεις με χρήσιμα δεδομένα για να προγραμματίσουν καλύτερα τις ενέργειές τους. Η διερεύνηση και καταγραφή της αγοραστικής συμπεριφοράς γίνεται μέσα από επιστημονικές έρευνες που πραγματοποιούν επιστημονικοί και άλλοι φορείς, ιδιωτικές επιχειρήσεις και εταιρίες έρευνας αγοράς.

Thesis
NonPeerReviewed

Ηλεκτρονικό εμπόριο
Διαδικτυακό μάρκετινγκ
Κοινωνικά δίκτυα
Καταναλωτική συμπεριφορά

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2016


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.