Σχεδιασμός, ανάπτυξη, δημιουργία μίας ηλεκτρονικής επιχείρησης στο διαδίκτυο στον κλάδο της εμπορίας βιβλίων

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2016 (EL)
Σχεδιασμός, ανάπτυξη, δημιουργία μίας ηλεκτρονικής επιχείρησης στο διαδίκτυο στον κλάδο της εμπορίας βιβλίων

Προβατίδου, Μαριάννα

Το αντικείμενο της συγκεκριμένης πτυχιακής εργασίας είναι η δημιουργία ενός online συστήματος παραγγελιών που επικεντρώνεται στον κλάδο της εμπορίας βιβλίων. Έναν κλάδο που παρόλο της δύσκολης οικονομικής κατάστασης που επικρατεί στην Ελλάδας αυτή την στιγμή, καταφέρνει με την ηλεκτρονική του παρουσία να συνεχίζει να αναπτύσσετε αποπνέοντας έναν αέρα ελπίδας για το μέλλον του. Καθημερινά, όλο και περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν να κάνουν τις αγορές τους μέσα από το Internet. Η ταχύτητα και η ευκολία με την οποία μπορεί να πραγματοποιηθεί η διαδικασία της αγορά ενός προϊόντος, χωρίς τα εμπόδια του χρόνου και της απόστασης έχει ως φυσικό επακόλουθο το ηλεκτρονικό εμπόριο να γίνει μια αναγκαιότητα για όλους τους τύπους των επιχειρήσεων. Στην πτυχιακή εργασία θα μελετηθεί η αναγκαιότητα της δημιουργίας ενός τέτοιου ηλεκτρονικού καταστήματος όπως επίσης θα παρουσιαστούν και κάποια παραδείγματα ηλεκτρονικών καταστημάτων της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Thesis
NonPeerReviewed

Ηλεκτρονικό εμπόριο
Βάσεις δεδομένων
Ιστοσελίδες - Σχεδίαση
Ηλεκτρονικό επιχειρείν
Διαδίκτυο (Internet)

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2016-12


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.