Παρουσίαση μιας βιολογικής κτηνοτροφικής μονάδας

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2011 (EL)
Παρουσίαση μιας βιολογικής κτηνοτροφικής μονάδας

Πιλιτσίδης, Απόστολος

Η εκτροφή αιγοπροβάτων των εγχώριων ορεινών φυλών αποτελεί σημαντικότατη οικονομική δραστηριότητα σε πολλές περιοχές της χώρας μας και ιδιαίτερα στο Νομό Γρεβενών, όπου μεγάλη έκταση καλύπτεται από ορεινούς όγκους. Η οικονομική αυτή δραστηριότητα παρουσιάζει πολύ μεγάλες δυνατότητες για βελτίωση. Η παρουσίαση της υφισταμένης κατάστασης του νομού στον τομέα της κτηνοτροφίας ώστε να διερευνηθεί η δυνατότητα ανάπτυξης εναλλακτικών μορφών κτηνοτροφίας στο νομό Γρεβενών. Θα αποδώσουμε την εικόνα μιας βιολογικης κτηνοτροφικής μονάδας αιγοπροβάτων φυλής ντόπιου διασταυρωμένου με Χιώτικο που βρίσκεται στο νομό Γρεβενών, στο χωριό Κληματάκι και ανήκει στον Τσιμνιόπουλο Στέργιο.

Thesis
NonPeerReviewed

Κτηνοτροφική μονάδα
Βιολογική κτηνοτροφία

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2011


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.