Διάρκεια "ζωής" στο Ultra High Temperature (UHT) γάλα μετά το άνοιγμά του

RDF 

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την καρτέλα τεκμηρίου
μέσα από τον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα *
κοινοποιήστε το τεκμήριο



Σημασιολογικός εμπλουτισμός/ομογενοποίηση από το EKT

2017 (EL)
Διάρκεια "ζωής" στο Ultra High Temperature (UHT) γάλα μετά το άνοιγμά του

Αποκρημιώτη, Ζωή

Σκοπός της εργασίας είναι η κατανόηση του όρου γάλα και κυρίως του γάλακτος υψηλής παστερίωσης και της διάρκειας ζωής του μετά το άνοιγμά του. Στα πρώτα κεφάλαια αναφέρεται το γάλα ως πρώτη ύλη, τα συστατικά του και οι επεξεργασίες που γίνονται και στο τέλος γίνεται ανάλυση στο γάλα υψηλής παστερίωσης.

Thesis
NonPeerReviewed

Ποιοτικός έλεγχος
Γαλακτοκομική μικροβιολογία

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2017


cc_by_nc_nd



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.