Διάρκεια "ζωής" στο Ultra High Temperature (UHT) γάλα μετά το άνοιγμά του

RDF 

 
This item is provided by the institution :
TEI of West Macedonia
Repository :
@naktisis
see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*
share



Semantic enrichment/homogenization by EKT

2017 (EN)
Διάρκεια "ζωής" στο Ultra High Temperature (UHT) γάλα μετά το άνοιγμά του

Αποκρημιώτη, Ζωή

Σκοπός της εργασίας είναι η κατανόηση του όρου γάλα και κυρίως του γάλακτος υψηλής παστερίωσης και της διάρκειας ζωής του μετά το άνοιγμά του. Στα πρώτα κεφάλαια αναφέρεται το γάλα ως πρώτη ύλη, τα συστατικά του και οι επεξεργασίες που γίνονται και στο τέλος γίνεται ανάλυση στο γάλα υψηλής παστερίωσης.

Thesis
NonPeerReviewed

Ποιοτικός έλεγχος
Γαλακτοκομική μικροβιολογία

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2017


cc_by_nc_nd



*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)