Η στρατηγική της Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε.

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2017 (EL)
Η στρατηγική της Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε.

Χασομέρης, Λύσανδρος Α.

Η Ε.ΥΔ.Α.Π βρίσκεται στο Νομό Αττικής στην Αθήνα. Στην Ελλάδα παράγεται το πιο ποιοτικό νερό του κόσμου. Οι κύριες πηγές υδροληψίας και οι ταμιευτήρες της Ε.ΥΔ.Α.Π. βρίσκονται σε αγνές περιοχές, απαλλαγμένες από γεωργική και βιομηχανική δραστηριότητα. Το αποτέλεσμα είναι η ελληνική πρωτεύουσα να τροφοδοτείται με νερό με φυσικό τρόπο που απαιτεί ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας. Η Ε.ΥΔ.Α.Π. με υπευθυνότητα, τεχνογνωσία και κυρίως σταθερή ανθρωποκεντρική προσέγγιση, διαχειρίζεται με επιτυχία εδώ και δεκαετίες τον κύκλο του νερού, το οποίο και διαθέτει σε όλους τους πολίτες χωρίς εξαιρέσεις και το αποδίδει πίσω στο περιβάλλον καθαρό. Η Ε.ΥΔ.Α.Π είναι μια επιχείρηση με οράματα, στόχους και προοπτικές. Ένα από τα οράματα της είναι να παραμείνει η μεγαλύτερη και πιο αξιόπιστη εταιρία στη διαχείριση του κύκλου του νερού, προσανατολισμένη πάντα στον Άνθρωπο και το Περιβάλλον.

Thesis
NonPeerReviewed

Ύδρευση
Μάρκετινγκ

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2017


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.