Δημιουργία ιστότοπου για την τουριστική προβολή της Θεσσαλονίκης με τη χρήση του CMS WORDPRESS

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2016 (EL)
Δημιουργία ιστότοπου για την τουριστική προβολή της Θεσσαλονίκης με τη χρήση του CMS WORDPRESS

Αβραμίδης, Κωνσταντίνος

Η Θεσσαλονίκη είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας και πρωτεύουσα του Νομού Θεσσαλονίκης. Είναι μια πόλη με πλούσια ιστορία και χιλιάδες αξιοθέατα. Το λιμάνι και η πλατεία Αριστοτέλους, ορισμένα από τα πιο επιβλητικά σημεία της πόλης, ελκύουν χιλιάδες τουρίστες κάθε χρόνο καθώς αποτελεί έναν τουριστικό προορισμό για όλες τις εποχές του χρόνου. Σκοπός της παρούσας εργασίας είναι η δημιουργία μιας τουριστικής ιστοσελίδας για την Θεσσαλονίκη αναδεικνύοντας μέσα από αυτήν τα ιστορικά της στοιχεία, τις παραδόσεις και τα μνημεία της. Στην εργασία παρουσιάζονται και αναλύονται όλες οι δυνατότητες του WordPress. Σημείο αναφορά της εργασίας ορίζεται το διαδίκτυο και η ιστορική του εξέλιξη και τα άτομα που έπαιξαν σημαντικό ρόλο για να φτάσει το διαδίκτυο στη αμεσότητα και την ευκολία του σήμερα. Από τη πρώτη ιστοσελίδα και τις πρώτες απόπειρες δικτυακής επικοινωνίας, φτάνουμε στην εποχή που το διαδίκτυο παίζει σημαντικό ρόλο στις ζωές όλων μας. Αναφορικά περιγράφονται και άλλα παρόμοια συστήματα ανοιχτού κώδικα και επικεντρωνόμαστε βήμα προς βήμα στην κατασκευή της ιστοσελίδας με απλά βήματα αναλύοντας όλα τα εργαλεία του WordPress.

Thesis
NonPeerReviewed

Ιστοσελίδες - Σχεδίαση
Διαδίκτυο (Internet)
Τουρισμός - Ελλάδα

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2016-09


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.