Δημιουργία ιστοσελίδας ταξιδιωτικού οδηγού για την πόλη της Καστοριάς

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2017 (EL)
Δημιουργία ιστοσελίδας ταξιδιωτικού οδηγού για την πόλη της Καστοριάς

Κανταρτόπουλος, Ηλίας

Η συγκεκριμένη εργασία προσπαθεί να παρουσιάσει την δημιουργία μιας ιστοσελίδας η οποία βασίζεται σε μία ολοκληρωμένη παρουσίαση της πόλης που θα αναλυθεί, δηλαδή της Καστοριάς. Χωρίζετε σε δύο σκέλη. Το πρώτο είναι η συλλογή κάθε είδους πληροφορίας για την πόλη που θα αφορά ο ταξιδιωτικός οδηγός και το δεύτερο θα περιγράφει την οπτικοποίηση της σε μία ιστοσελίδα. Η λογική ενός ταξιδιωτικού οδηγού είναι να πείσει κάποιον να επισκεφτεί την πόλη που περιγράφει. Οι ηλικίες που θα αναζητήσουν στο διαδίκτυο πληροφορίες για μία πόλη ποικίλουν οπότε εκτός από ατελείωτες πληροφορίες πρέπει να απεικονίζεται με τον σωστό τρόπο ώστε να πείσει τον αναγνώστη να την επισκεφτεί. Η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με την γνωστή πλατφόρμα κατασκευής ιστοσελίδων Wordpress και το μπορείτε να την επισκεφτείτε στο www.kastoriaonline.com.

Thesis
NonPeerReviewed

Ιστοσελίδες - Σχεδίαση
Τουριστικό μάρκετινγκ
Τουρισμός - Ελλάδα

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2017-02


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.