Σχεδιασμός, ανάπτυξη, δημιουργία λογισμικού εμπορικής διαχείρισης αγροτικών προϊόντων με την γλώσσα java

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2017 (EL)
Σχεδιασμός, ανάπτυξη, δημιουργία λογισμικού εμπορικής διαχείρισης αγροτικών προϊόντων με την γλώσσα java

Τσότρας, Αντώνης
Παπαϊωάννου, Γιάννης

Η πληροφορική έχει γίνει τα τελευταία χρόνια απαραίτητη στον αγροτικό τομέα και ειδικότερα στις αγροτικές επιχειρήσεις. Στις μέρες μας αποθηκεύονται πληροφορίες για τους πελάτες, τα προϊόντα, τους προμηθευτές, τα αποθέματα, τις αγορές και τις πωλήσεις. Επιπλέον μέσω της πληροφορικής εξοικονομείται χώρος και χρόνος μιας και δε χρειάζεται ψάξιμο σε χαρτιά ή σε τετράδια που μπορεί να χαθούν και εύκολα ή ακόμα να μην είναι ευανάγνωστα τα γράμματα αλλά ακόμα κι αν χρειάζεται κάτι τυπωμένο τότε μπορεί να εκτυπωθεί. Επιπρόσθετα υπάρχει η δυνατότητα γρήγορης αναζήτησης του αρχείου γλυτώνοντας την αναζήτηση ανάμεσα σε φακέλους ή τετράδια. Τελευταίο και σημαντικότερο οποιαδήποτε στιγμή θέλει κάποιος να ενημερωθεί, να σημειώσει κάποιο ραντεβού ή να ενημερώσει για αγορές, πωλήσεις κ.α. το κάνει μέσω υπολογιστή ή κινητού.

Thesis
NonPeerReviewed

Γλώσσες προγραμματισμού (Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές)
Λογισμικό εφαρμογών - Ανάπτυξη
Αγροτικά προϊόντα

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2017-06


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.