Ο τουριστικός οδηγός του Νομού Καστοριάς με πολυμεσική εφαρμογή

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2007 (EL)
Ο τουριστικός οδηγός του Νομού Καστοριάς με πολυμεσική εφαρμογή

Ντελή, Κυριακή
Καριπίδου, Ευδοξία

Η ραγδαία και συνεχής εξέλιξη των υπολογιστών και της πληροφορικής μας έφερε μπροστά σε νέα δεδομένα. Τα τελευταία χρόνια όταν αναφερόμαστε στις νέες τεχνολογίες, δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στη χρήση πολλαπλών μέσων (εικόνας, video, ήχου κ. λ.π), στις ταχύτατες επικοινωνίες και στις μεταφορές δεδομένων από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου. Το διαδίκτυο και τα πολυμέσα βρίσκουν σήμερα εφαρμογή στην προώθηση και την προβολή του τουριστικού προϊόντος των τοπικών κοινωνικών. Βοηθούν στην προσέλκυση τουριστών αλλά και στην ενημέρωσή τους σχετικά με την ιστορία τον πολιτισμό και τα αξιοθέατα ενός τόπου. Η συγκεκριμένη εργασία παρέχει πληροφορίες για το Δήμο Καστοριάς, τα αξιοθέατα, τα αρχοντικά τις εκκλησίες, και τα μουσεία. Φιλοδοξία της είναι να αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών του.

Thesis
NonPeerReviewed

Πληροφορική - Τεχνολογία
Ιστοσελίδες - Σχεδίαση
Τουριστικό μάρκετινγκ
Τουρισμός - Ελλάδα

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2007-06


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.