Σχεδιασμός πρωτότυπων βιβλιοθηκών

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2015 (EL)
Σχεδιασμός πρωτότυπων βιβλιοθηκών

Τσεντίδου, Μαρία Γ.

Η εργασία στοχεύει στον σχεδιασμό ραφιών και βιβλιοθηκών που έχουν σκοπό να αποτελέσουν και διακοσμητικό στοιχείο με έντονη παρουσία στον χώρο. Πέρα από τον ιδιόμορφο σχεδιασμό τους, σημαντικό ρόλο στη σχεδίαση κατέχει και το κομμάτι της εργονομίας καθώς και αυτό της εύκολης συναρμολόγησής τους. Για να μπορέσει λοιπόν να επιτευχθεί ο σχεδιασμός των τελικών προϊόντων ακολουθήθηκε μια σειρά ενεργειών τις οποίες ακολουθεί ο εκάστοτε βιομηχανικός σχεδιαστής και οι οποίες αποτελούν έναν συνήθη οδηγό του σχεδιασμού. Τα βήματα περιλαμβάνουν την έρευνα αγοράς, την ανάπτυξη της ιδέας, την εύρεση των κατάλληλων υλικών και τέλος τον λεπτομερή σχεδιασμό των αντικειμένων. Η εργασία, λοιπόν περιλαμβάνει όλα αυτά τα βήματα σχεδιασμού, ταξινομημένα στα ανάλογα κεφάλαια, με σκοπό την ανάδειξη ολόκληρης της σχεδιαστικής διαδικασίας που ακολουθήθηκε.

Thesis
NonPeerReviewed

Βιομηχανικός σχεδιασμός

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2015


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.