Μοντέρνος σχεδιασμός θερμοκηπίου

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2015 (EL)
Μοντέρνος σχεδιασμός θερμοκηπίου

Σαρδέλλας, Χάρης Ι.

Η εργασία περιγράφει τη σύλληψη της ιδέας και το σχεδιασμό ενός μοντέρνου αστικού θερμοκηπίου εσωτερικού χώρου, με κάθετη δομή, προσδίδοντας έτσι καινοτομία, λειτουργικότητα και ωραία αισθητική. Το θερμοκήπιο που δημιουργήθηκε μπορεί να τοποθετηθεί στους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού καθώς δεν έχει ιδιαίτερα μεγάλο όγκο, ενώ μπορεί να φιλοξενήσει μικρά καλλωπιστικά φυτά. Το προϊόν έχει ονοματιστεί GreenSphere από τον συνδυασμό των λέξεων Greenhouse και Sphere, όπου και περιγράφουν περιεκτικά το προϊόν. Σχετικά με το προϊόν, το μίνι θερμοκήπιο είναι αυτό που απεικονίζεται στο εξώφυλλο της εργασίας και αποτελείται από ανεξάρτητα κομμάτια, μεταβάλλοντας έτσι το μέγεθος του ή το χρώμα του.

Thesis
NonPeerReviewed

Βιομηχανικός σχεδιασμός

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2015


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.