Χρηματοοικονομική ανάλυση κλάδου τροφίμων και αγροτικών προϊόντων για την περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2017 (EL)
Χρηματοοικονομική ανάλυση κλάδου τροφίμων και αγροτικών προϊόντων για την περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας

Τσιόκανος, Χρήστος Ν.

Είναι γεγονός ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε μία μεταβατική περίοδο ανάκαμψης και ανάπτυξης μετά το ξέσπασμα της οικονομικής κρίσης. Ειδικότερα, από την περίοδο εμφάνισης της ύφεσης άρχισαν να σημειώνονται πολύ οδυνηρά αποτελέσματα στην αγορά και πλήθος κόσμου να βρίσκεται αντιμέτωπος με την ανεργία και τη φτώχεια. Ωστόσο, η Ελλάδα φαίνεται να διατηρεί σε πολύ ικανοποιητικά επίπεδα τον τομέα Βιομηχανίας Τροφίμων – Ποτών και Αγροτικών Προϊόντων. Ο κλάδος αυτός συμβάλει κυρίως στην προσφορά εργασιακών θέσεων, στην ενίσχυσης της εγχώριας οικονομίας και στην ανάπτυξη της εγχώριας αγοράς. Στα πλαίσια λοιπόν της εκπόνησης της παρούσας μελέτης κινήθηκε το ενδιαφέρον να γίνει παρουσίαση της αγροτικής οικονομίας στο χρόνο και συγκεκριμένα στην εξέλιξη της στην Δυτική Μακεδονία. Ωστόσο, επιτυγχάνεται και μία χρηματοοικονομική ανάλυση κάποιων εταιρειών που ασχολούνται με την παραγωγή ή την μεταπώληση αγροτικών προϊόντων στην Δυτική Μακεδονία.

Thesis
NonPeerReviewed

Αγροτικά προϊόντα
Χρηματοοικονομική ανάλυση

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2017-09


cc_by_nc*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.