Σύγχρονα μοντέλα οργανωτικής διοίκησης επιχειρήσεων οργανισμών

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2015 (EL)
Σύγχρονα μοντέλα οργανωτικής διοίκησης επιχειρήσεων οργανισμών

Φωτιάδου, Μάρθα

Η παρούσα πτυχιακή πραγματεύεται το θέμα των Σύγχρονων μοντέλων Οργανωτικής Διοίκησης στις Επιχειρήσεις , καθώς επίσης και τον τρόπο με τον οποίο επηρεάζουν στην πραγματικότητα την ανάπτυξη και την ανταγωνιστικότητα. Ο λόγος που στρέψαμε το ερευνητικό ενδιαφέρον μας στα μοντέλα διοίκησης έγκειται στη κοινή παραδοχή ότι συμβάλλουν αποφασιστικά στην οικονομική ανάπτυξη, την παραγωγή, την ανταγωνιστικότητα και την απασχόληση. Επίσης, λειτουργούν ως φυτώρια καινοτόμων ειδών και εφαρμογών, ευέλικτων επιχειρηματικών σχημάτων και εξυπηρέτησης τοπικών αναγκών. Η αναγκαιότητα ύπαρξης των σύγχρονων μοντέλων διοίκησης στο επιχειρηματικό περιβάλλον θεωρείται πλέον μία αυτονόητη αξία, καθώς της παρέχουν την απαιτούμενη ευελιξία για να προσαρμόζεται στις ταχέως μεταβαλλόμενες συνθήκες της αγοράς.

Thesis
NonPeerReviewed

Επιχειρήσεις
Μάνατζμεντ
Στρατηγικός σχεδιασμός

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2015


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.