Μελέτη των φυσικοχημικών και μικροβιολογικών μεταβολών κατά την ωρίμανση της φέτας, γραβιέρας, και κεφαλοτυριού

RDF 

 
This item is provided by the institution :
TEI of West Macedonia
Repository :
@naktisis
see item page
in the web site of the repository *
share



Semantic enrichment/homogenization by EKT

2009 (EN)
Μελέτη των φυσικοχημικών και μικροβιολογικών μεταβολών κατά την ωρίμανση της φέτας, γραβιέρας, και κεφαλοτυριού

Φιλιππούσης, Ανδρέας

Για τον προσδιορισμό των στοιχείων των τυριών έχουν γίνει πολλές μελέτες και επιστημονικές έρευνες. Οι κυριότερες αυτών εξετάζονται και παρακάτω και κυρίως την φυσική και χημική σύσταση των τυριών. Με την βοήθεια της επιστήμης οι αναλύσεις των τυριών σε βιομηχανικό επίπεδο έχουν απλοποιηθεί πολύ και έτσι κερδίζεται χρόνος αλλά υπάρχει και μεγαλύτερη ασφάλεια και ακρίβεια στα αποτελέσματα. Έτσι μετά τις κλασσικές μεθόδους θα παρουσιαστούν και οι αναλύσεις με την βοήθεια της foodscan όπου μετρούν χημική σύσταση των τυριών. Έτσι με την ανάλυση αυτών των αποτελεσμάτων θα υπάρχει μια σαφή εικόνα για τις μεταβολές των στοιχείων όλων των τυριών (σκληρών και μαλακών) που χρησιμοποιούνται σε ευρύ φάσμα αλλά και ένα μέσο όρο των αποτελεσμάτων κατά την διάρκεια της παραγωγής ψυγείου και πώλησης ώστε να γίνει η απαραίτητη σύγκριση των τιμών.

Thesis
NonPeerReviewed

Τυροκομία
Γαλακτοκομική μικροβιολογία

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2009


cc_by_nc_nd



*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)