Παραγωγή παραδοσιακής γιαούρτης υψηλής ποιότητας στην παραδοσιακή βιομηχία γάλακτος "Δωδώνη" και υφιστάμενο σύστημα διασφάλισης της ποιότητας του παραγόμενου προϊόντος

RDF 

 
This item is provided by the institution :
TEI of West Macedonia
Repository :
@naktisis
see item page
in the web site of the repository *
share



Semantic enrichment/homogenization by EKT

2009 (EN)
Παραγωγή παραδοσιακής γιαούρτης υψηλής ποιότητας στην παραδοσιακή βιομηχία γάλακτος "Δωδώνη" και υφιστάμενο σύστημα διασφάλισης της ποιότητας του παραγόμενου προϊόντος

Τσιούνης, Αθανάσιος

Η ΔΩΔΩΝΗ διατηρώντας τη γαλακτοκομική και τυροκομική παράδοση, δημιουργεί αξιόπιστα προϊόντα από το 1963 μέχρι σήμερα. Με την εξαιρετική τους ποιότητα, την πλούσια γεύση και το άρωμα τους, τα προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ βρίσκονται πάντα στη κορυφή την προτίμησης Ελλήνων και ξένων καταναλωτών. Ένα από τα προϊόντα της είναι η πρόβεια γιαούρτη ΔΩΔΩΝΗΣ που θα αναπτυχθεί στην εργασία μου αυτή. Παρασκευάζεται μόνο από φρέσκο, πρόβειο παστεριωμένο γάλα αυστηρά επιλεγμένο για τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά χωρίς τη χρήση συντηρητικών, με την προσθήκη μόνο καλλιέργειας γιαούρτης σύμφωνα με το παραδοσιακό τρόπο που μόνο η ΔΩΔΩΝΗ γνωρίζει. Η γιαούρτη είναι ένα ευχάριστο, δροσιστικό και υγιεινό προϊόν γάλακτος. Ο συνδυασμός της ελαφριάς γεύσης και της υψηλής θρεπτικής αξίας έχουν σαν αποτέλεσμα η γιαούρτη να βρίσκεται υψηλά στην προτίμηση όλων των ηλικιών σαν ένα ελαφρύ γεύμα.

Thesis
NonPeerReviewed

Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο
Ποιοτικός έλεγχος

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2009


cc_by_nc_nd



*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)