Ανάλυση επικινδυνότητας των κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) κατά τη διαδικασία παρασκευής έτοιμων γευμάτων με βάση παραδοσιακές συνταγές μαγειρικής: εφαρμογή - ανάλυση - επιθεώρηση

 
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2007 (EL)
Ανάλυση επικινδυνότητας των κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) κατά τη διαδικασία παρασκευής έτοιμων γευμάτων με βάση παραδοσιακές συνταγές μαγειρικής: εφαρμογή - ανάλυση - επιθεώρηση

ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΟΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ

Διπλωματική εργασία

Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (EL)
Hellenic Open University (EN)

Ελληνική γλώσσα
Αγγλική γλώσσα

2007
2013-12-16T11:07:51Z


Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.