δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2008 (EL)

Ηλεκτροχημεία

Τσεβής, Αθανάσιος

Τζαμαρίας, Σπύρος
Σπανός, Νικόλαος

Το παρόν ΕΔΥ αποτελείται από 40 ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής (με 4 δυνατές επιλογές ανά ερώτηση) στο αντικείμενο της Ηλεκτροχημείας. Το κάθε τεστ περιλαμβάνει 10 ερωτήσεις, που επιλέγονται τυχαία από το σύνολο των 40 ερωτήσεων. Κάθε ερώτηση έχει μία σωστή απάντηση, χωρίς να υπάρχει καθορισμένος χρόνος απάντησης.
Αγαπητοί φοιτητές και φοιτήτριες, το εκπαιδευτικό υλικό που έχετε στα χέρια σας αποτελεί ένα εναλλακτικό και συνάμα συμπληρωματικό εκπαιδευτικό υλικό, του έντυπου υλικού του αντικειμένου της Ηλεκτροχημείας. Η Ηλεκτροχημεία εντάσσεται στη Θεματική Ενότητα ΦΥΕ 22 (Ηλεκτροχημεία) του προγράμματος σπουδών «Σπουδές στις Φυσικές Επιστήμες» του ΕΑΠ. Το υλικό αποτελείται από ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής. Κάθε ερώτηση συνοδεύεται από 4 δυνατές επιλογές – απαντήσεις, από τις οποίες όμως, μόνο μία είναι η σωστή απάντηση. Δεν υπάρχει χρονικό όριο για να απαντήσετε την κάθε ερώτηση. Προτείνουμε, κάθε ερώτηση, πριν απαντηθεί, να διαβάζεται προσεκτικά καθώς επίσης και πιθανές απαντήσεις της. Πολλές ερωτήσεις (και απαντήσεις) κρίνεται σκόπιμο να διαβάζονται περισσότερες από μία φόρα έτσι ώστε να κατανοηθεί ακριβώς το περιεχόμενό τους. Αυτή είναι και η αιτία για την οποία δεν τέθηκε χρονικό όριο για την απάντηση των ερωτήσεων. Το συγκεκριμένο υλικό έχει στόχο να δράσει συμπληρωματικά με το έντυπο υλικό αλλά και το υλικό των βιντεοδιαλέξεων που ήδη έχετε στα χέρια σας. Ο βασικός του στόχος είναι η αυτοαξιολόγησή σας στην κατανόηση και εμπέδωση των γνώσεων που έχετε αποκτήσει από τη μελέτη των προαναφερθέντων υλικών. Έχοντας δηλαδή μελετήσει την ύλη της Ηλεκτροχημείας, μπορείτε να ασχοληθείτε με αυτό το υλικό εκτελώντας ορισμένα τεστ. Από την επίδοσή σας στα τεστ, θα εκτιμήσετε σε σημαντικό βαθμό το πόσο καλά έχετε εμπεδώσει τη ύλη που μελετήσατε. Επίσης, από τα πιθανά λάθη που θα κάνετε, θα εντοπίσετε κάποια σημεία της ύλης που πρέπει να μελετήσετε περισσότερο.

Multiple choice questions

Επιφανειακό δυναμικό
Οvervoltage activation
Butler-Volmer equation
Πολώσιμη διεπιφάνεια
Ηλεκτρόδια
Οριακός νόμος Debye-Hϋckel
Ηλεκτροχημική αντίδραση
Tafel diagram
Ηλεκτροχημικό στοιχείο
Ηλεκτρολύτες


Ελληνική γλώσσα

2009-03-05T07:15:00Z
2008
2013-12-13T13:07:15Z


Το υλικό σας δίνει τη δυνατότητα να εκτελείτε κάθε φορά ένα τεστ που αποτελείται από 10 ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής. Οι 10 αυτές ερωτήσεις επιλέγονται τυχαία κάθε φορά από ένα σύνολο 40 ερωτήσεων. Εκτιμώμενος χρόνος ολοκλήρωσης του τεστ είναι τα 20 λεπτά περίπου. (40 Ερωτήσεις)




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.