Ανάπτυξη Διδακτικού Υλικού με χρήση νέων τεχνολογιών για τα Προγράμματα Σπουδών Προπτυχιακού και Μεταπτυχιακού επιπέδου

 
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2008 (EL)
Ανάπτυξη Διδακτικού Υλικού με χρήση νέων τεχνολογιών για τα Προγράμματα Σπουδών Προπτυχιακού και Μεταπτυχιακού επιπέδου

ΛΑΣΚΑΡΗ, ΗΡΩ (ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ (Σ.Ε.Π.) ΣΤΗΝ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ «ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗ» ΤΟΥ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ-ΠΟΛΥΜΕΣΑ»)
ΓΙΑΝΝΑΡΑ, ΕΙΡΗΝΗ (MULTIMEDIA DEVELOPER)

ΖΕΥΓΩΛΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ)
ΧΑΡΙΤΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ, ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ)

Η εκμάθηση των προγραμμάτων Photoshop, Illustrator, QuarkXpress, Dreamweaver και Flash από τους φοιτητές της Θεματικής Ενότητας ΓΤΠ 51 του ΕΑΠ.
Το παρόν ΕΔΥ περιέχει πολυμεσικό υλικό (εικόνα, αφήγηση ηχογραφημένη σε studio, πρωτότυπες μουσικές συνθέσεις, κείμενο, video, ασκήσεις, καθώς και άλλα αλληλεπιδραστικά συστατικά), δομημένο με μη γραμμικό τρόπο. Κεντρικό άξονα του διδακτικού DVD αποτελούν τα ειδικά σχεδιασμένα σενάρια για την διδασκαλία κάθε εφαρμογής (Photoshop, Illustrator, Quark Xpress, Dreamweaver και Flash) και των επιμέρους ενοτήτων τους, οι οποίες περιγράφονται συνοπτικά από λίστες με λέξεις-κλειδιά, ενώ καταλήγουν σε ανακεφαλαιωτικές ασκήσεις. Ιδιαίτερης σημασίας είναι το ηχητικό περιεχόμενο, στο οποίο περιλαμβάνονται η αφήγηση του σεναρίου, αλλά και η μοναδική μουσική υπόκρουση κάθε εφαρμογής. Το εκπαιδευτικό υλικό οργανώνεται και καθίσταται διαδραστικό μέσω της διεπαφής του DVD.

Webcast

Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (EL)
Hellenic Open University (EN)

Ελληνική γλώσσα

2008
2009-03-11T12:00:34Z


(5 Ώρες + 18 Λεπτά + 41 Δεύτερα)*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.