Εγχειρίδιο εφαρμογής του ISO 9001:2000 και ενσωμάτωσης της HACCP στην βιομηχανία τροφίμων και ποτών: μελέτη HACCP στα πλαίσια λειτουργίας ενός τυροκομείου
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
Εγχειρίδιο εφαρμογής του ISO 9001:2000 και ενσωμάτωσης της HACCP στην βιομηχανία τροφίμων και ποτών: μελέτη HACCP στα πλαίσια λειτουργίας ενός τυροκομείου
*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.
Βοηθείστε μας να κάνουμε καλύτερο το OpenArchives.gr.