RECORDING AND STUDY OF LANDSLIDE EVENTS ALONG SMALL CONSTRUCTIONS IN THE DISTRICT ROAD NETWORK OF MOUNTAINOUS WESTERN EVRYTANIA. THEIR IMPACT ON THE NATURAL ENVIRONMENT AND CONSTRUCTIONS.

 
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2017 (EL)

ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΤΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ KATA MHKOΣ ΜΙΚΡΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΟΥ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΟΝ ΟΡΕΙΝΟ ΟΓΚΟ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ. ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
RECORDING AND STUDY OF LANDSLIDE EVENTS ALONG SMALL CONSTRUCTIONS IN THE DISTRICT ROAD NETWORK OF MOUNTAINOUS WESTERN EVRYTANIA. THEIR IMPACT ON THE NATURAL ENVIRONMENT AND CONSTRUCTIONS.

ΡΟΥΜΠΑΣ, ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

ΛΟΥΠΑΣΑΚΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΖΕΡΒΑΣ, ΕΥΘΥΜΙΟΣ
ΜΠΑΘΡΕΛΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Σκοπός της συγκεκριμένης εργασίας είναι να μελετήσουμε τα κατολισθητικά φαινόμενα στα ορεινά τμήματα του νομού Ευρυτανίας, της επίδρασή τους στα τεχνικά έργα καθώς και στο περιβάλλον. Συγκεκριμένα να καταγραφούν, να αναλυθούν και να μελετηθούν τα κατολισθητικά κατά μήκος μικρών τεχνικών έργων και να επισημανθούν οι πιθανές επιπτώσεις σε αυτά και στο περιβάλλον .Οι κατολισθήσεις είναι κατά κύριο λόγο ο συχνότερος κίνδυνος για καταστροφές στα υδραυλικά τεχνικά έργα και έργα οδοποιίας της περιοχής. Η καταγραφή των κατολισθήσεων στα τεχνικά έργα και στο ίδιο το περιβάλλον θα μας βοηθήσει να κατανοήσουμε και να προτείνουμε τρόπους αντιμετώπισης και εκτόνωσης του φαινομένου. Η προστασία των έργων σε συνδυασμό παράλληλα με την εξασφάλιση της περιβαλλοντικής συνέχειας είναι ο απώτερος στόχος της προσπάθειάς μας. Η καταγραφή, η παρακολούθηση και η επεξεργασία των δεδομένων των κατολισθήσεων, θα βοηθήσει να εξάγουμε στοιχεία και συμπεράσματα για το σχεδιασμό και την κατασκευή έργων τοπικού χαρακτήρα και χαμηλού προϋπολογισμού.
Περιέχει :πίνακες, σχήματα, διαγράμματα, εικόνες, φωτογραφίες, χάρτες
The purpose of this specific task, is to study the phenomenon of landslides in the mountainous parts of Evrytania prefecture, the impact on the structures and the environment and in particular to identify, analyze and study the landslips along small technical projects and flag potential impacts on them and on the environment. The landslip is primarily the most common risk for damage to hydraulic engineering work and road network constructions in the mountainous of study area. The recording of landslides in the constructions and in the environment will help us to understand and propose proper mitigation measures.

Διπλωματική Εργασία / Thesis

Evritania
Κατολισθητικά Φαινόμενα
The phenomenon of landslides
Τεχνικά έργα
Περιβάλλον
Environment
Ευρυτανία
Constructions


Ελληνική γλώσσα

2017-09-18
2017-10-19T06:30:10Z


Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο / Hellenic Open University

0
115
19




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.