«Πτυχίο Ψυχολογίας από το εξειδικευμένο Κολλέγιο»

 
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο



Άρθρο (EL)

2011 (EL)

«Πτυχίο Ψυχολογίας από το εξειδικευμένο Κολλέγιο»

«Πτυχίο Ψυχολογίας από το εξειδικευμένο Κολλέγιο» • ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ στις Ανθρωπιστικές Επιστήμες, το Institution for Councelling & Psychological Studies, παρέχει ποιοτικά προγράμματα σπουδών στους τομείς της συμβουλευτικής της παιδοψυχολογίας της ψυχολογίας της υγείας και της ψυχοθεραπείας. Επιπλέον, δίνει στουςσπουδαστέςτη δυνατότητα απόκτησηςτίτλων σπουδών στον τομέα της Επικοινωνίας της Εκπαίδευσης, αλλά και της Καθοδήγησης (Coacing), που αφορά θέματα όπως τον επαγγελματικό προσανατολισμό και την οικοδόμηση μιας δυναμικής και ισορροπημένης προσωπικότητας. Σε συνεργασία με τα ισχυρότερα ευρωπαϊκά πανεπιστήμια, το ICPS προσφέρει: Ο To εξειδικευμένο Bachelor of Science στην Ψυχολογία. ΟΤο μοναδικό στην Ελλάδα Master of Science στην Παιδοψυχολογία και Master of Science στην Ψυχολογία της Υγείας. Ο Επιπλέον, το European Certificate in Psychotherapy, το μοναδικό πιστοποιημένο πρόγραμμα Προσωποκεντρικής Ψυχοθεραπείας στην Ευρωπαϊκή Ενωση. Ο Master of Science στην Προσωποκεντρική Συμβουλευτική και πρόγραμμα εκπαίδευσης στο Coaching. Προγράμματα Παράλληλα, παρέχει μια σειρά από εξειδικευμένα επαγγελματικά προγράμματα / σεμινάρια στιςΔεξιότητεςΣυμβουλευτικής στην Επικοινωνία / Προσωπική Ανάπτυξη, στην Εφαρμοσμένη Παιδοψυχολογία και Συμβουλευτική Παιδιών κ.ά. Χαρακτηριστική είναι n δήλωση του δρα. Paul Wilkins, Καθηγητή του Manchester Metropolitan University, για ένα ano τα μεταπτυχιακά του Κολλεγίου: «...πρόκειται για ένα άψογο, καλοσχεδιασμένο και άριστα εφαρμοσμένο πρόγραμμα το οποίο παραδίδεται από μια ομάδα επιστημόνων με εξαιρετικές ικανότητες και μεγάλη αφοσίωση...». Οσο για την πιστότητα των τίτλων σπουδών, οι σπουδαστές δεν θα έχουν ποτέ ανασφάλεια για το εάν το πτυχίο τους θα αναγνωρίζεται στην αγορά εργασίας αφού το Κολλέγιο λειτουργεί με άδεια του Υπουργείου Παιδείας και τα προγράμματά του ανταποκρίνονται στιςαπαιτήσειςτης Ευρωπαϊκής Ενωσης που αφορούν την αναγνώριση των επαγγελματικών προσόντων. Και το σημαντικότερο, μέσα στην οικονομική κρίση που διανύουμε, είναι ότι το Κολλέγιο διατηρεί, τα τελευταία τρία χρόνια, σταθερά και χαμηλά δίδακτρα σε όλα τα προγράμματα σπουδών. Επισκεφθείτε, λοιπόν, τώρα την ιστοσελίδα του (www.icps.edu.gr) ή καλέστε στο 210 6456565 και εκμεταλλευτείτε τις προνομιακές προσφορές. «Πτυχίο Ψυχολογίας από το εξειδικευμένο Κολλέγιο»

ΑΡΘΡΑ

ΠΑΙΔΕΙΑ


2011-08-30T07:30:27Z
2011-08-28


REAL NEWS - ΣΠΟΥΔΕΣ




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.