Οι μαθητές περιμένουν ακόμα πέντε εκατομμύρια βιβλία!

 
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριοΆρθρο (EL)

2012 (EL)
Οι μαθητές περιμένουν ακόμα πέντε εκατομμύρια βιβλία!

►► ENG. Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ... ΦΩΤΟΤΥΠΙΑΣ ΚΑΝΕΙ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΛΥΚΕΙΟ TOY ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ Οι μαθητές περιμένουν ακόμα πέντε εκατομμύρια βιβλία! ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΤΗΚΑΝ από την εκτυπωτική μονάδα του Κηφισού που αρνείται να καταβάλει στους εργαζομένους της τα δεδουλευμένα 6 μηνών 12 τίτλοι σχολικών βιβλίων του Δημοτικου και του Γυμνασίου. Με τη βοήθεια των εργαζομένων, οι οποίοι βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας από τα μέσα του περασμένου Δεκεμβρίου, επιστράφηκαν στον Οργανισμό Εκδόσεων Διδακτικών Βιβλίων τα χρωμοφάν και το χαρτί εκτύπωσης. Η εταιρία είχε αναλάβει την εκτύπωση συνολικά 35 τίτλων σχολικών βιβλίων, εκ των οποίων έχει παραδώσει τους 23. Εκκρεμούσε n παράδοση άλλων 12, μεταξύ των οποίων n Βιολογία A' Γυμνασίου, τα Μαθηματικά ΒΤυμνασίου, n Μελέτη Περιβάλλοντος A' Δημοτικού, τα Θρησκευτικά Δ' Δημοτικού, το Λεξικό Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας A'. B', Γ Γυμνασίου και τα Κείμενα Γ' Γυμνασίου. Οπως ενημέρωσε τον ΟΕΔΒ n Ενωση Λιθογράφων, n επιχείρηση διά του εκπροσώπου της δήλωσε στην Επιθεώρηση Εργασίας ότι προτίθεται να βάλει λουκέτο αντιδρώντας στη διεκδίκηση των δεδουλευμένων από τους εργαζομένους της. Εκτοτε οι εργαζόμενοι αφέθηκαν στην τύχη τους και στις 15 Δεκεμβρίου αποφάσισαν να κηρύξουν επίσχεση εργασίας. Αυτή τη στιγμή εξακολουθεί να εκκρεμεί n παράδοση στους μαθητές συνολικά 5 εκατομμυρίων βιβλίων, εκ των οποίων τα 3 εκατομμύρια βρίσκονται στις αποθήκες με μικρή ή μεγάλη εμπλρκή αποστολής.; Τα υπόλοιπα 2 εκατομμύρια αντίτυπα βρίσκονται ακόμη στο στάδιο τηίξ εκτύπωσης. Στις εκκρεμότητες εκτύπωσης συγκαταλέγονται και to 1,2 εκατομμύριο αντίτυπα που αντιστοιχούν στους 12 τίτλους που μεταφέρθηκαν από τον Κηφισό. Οι μαθητές περιμένουν ακόμα πέντε εκατομμύρια βιβλία!

ΑΡΘΡΑ

ΠΑΙΔΕΙΑ

Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (EL)
Agricultural University of Athens (EN)

2012-02-03T08:30:18Z
2012-02-03


ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.