Προγραμματισμός παραγωγής για τη γραμμή εμφιάλωσης φιαλών pet 0.5,1 και 1.5 lit της εταιρείας ΕΤΑΝΑΠ Α.Ε.- ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΝΕΡΟ ΣΑΜΑΡΙΑ

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :

Αποθετήριο :
Ιδρυματικό Αποθετήριο Πολυτεχνείου Κρήτης
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2016 (EL)

Προγραμματισμός παραγωγής για τη γραμμή εμφιάλωσης φιαλών pet 0.5,1 και 1.5 lit της εταιρείας ΕΤΑΝΑΠ Α.Ε.- ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΝΕΡΟ ΣΑΜΑΡΙΑ (EL)

Λειβαδιωτακης Νικολαος (EL)
Leivadiotakis Nikolaos (EN)

Τσιναρακης Γεωργιος (EL)
Πολυτεχνείο Κρήτης (EL)
Κανελλος Φωτιος (EL)
Ιωαννιδης Ευστρατιος (EL)
Ioannidis Efstratios (EN)
Technical University of Crete (EN)
Tsinarakis Georgios (EN)
Kanellos Fotios (EN)

Στη παρούσα διπλωματική εργασία μελετάται μια εκ των γραμμών εμφιάλωσης της εταιρείας ΕΤΑΝΑΠ Α.Ε. - Επιτραπέζιο Νερό Σαμαριά. Η συγκεκριμένη γραμμή χρησιμοποιείται για την εμφιάλωση φιαλών PET 0.5,1 και 1.5 lit. Στα πλαίσια της εργασίας αρχικά γίνεται καταγραφή και μελέτη της τρέχουσας λειτουργίας της γραμμής παραγωγής. Βάσει των στοιχείων (ποσοτικών, χρονικών, ποιοτικών) που δημιουργούνται σε πρώτη φάση διαγράμματα ροής, από τα οποία εξάγονται μοντέλα με Δίκτυα Petri, επειδή η διαδικασία εμφιάλωσης του κάθε είδους φιάλης εν μέρει διαφοροποιείται. Από τη μελέτη των μοντέλων και προσομοιώσεις βασικών ρεαλιστικών σεναρίων, εντοπίζονται κρίσιμες παράμετροι της όλης διαδικασίας που δρουν περιοριστικά στη παραγωγικότητα της γραμμής. Σε τελικό στάδιο χρησιμοποιούνται μαθηματικά μοντέλα πρόβλεψης ζήτησης που αξιοποιούν δεδομένα πωλήσεων προηγούμενων ετών και διαμορφώνεται μοντέλο μαθηματικού προγραμματισμού. (EL)

bachelorThesis

Δίκτυα Petri (EL)
Πρόβλεψη ζήτησης (EL)
Εμφιάλωση νερού (EL)
Προγραμματισμός παραγωγής (EL)


Ελληνική γλώσσα

2016


Πολυτεχνείο Κρήτης::Σχολή Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης (EL)
Technical University of Crete::School of Production Engineering and Management (EN)




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.